Schilder Matthijs

Nadat hij tijdelijk ander werk heeft gedaan, is Matthijs alweer een tijdje terug van weggeweest. "Schilderen is een mooi vak en Van den Berg is een goede werkgever."

Meedenkende werkgever

Wat van den Berg zo'n goede werkgever maakt, is volgens Matthijs vooral het meedenken. "Gerrit-Jan is geen 'baas-baas'. Met hem praat je gewoon van mens tot mens en er wordt rekening gehouden met je thuissituatie. Dat staat hier hoog in het vaandel. Ook kijken ze bij Van den Berg Schilders naar de collega met wie je komt te werken. Of er een klik is."

Goede klik

En die klik, die is er bij Matthijs en zijn collega. Zodanig zelfs, dat ze elkaar in het weekend ook nog wel eens opzoeken om samen te vissen. "Er is echt een vriendschap ontstaan". We hebben samen plezier in het werk en kunnen lekker doorwerken met elkaar. We zijn goed op elkaar ingespeeld en dat komt het werk ten goede."

Gaan met die banaan

"We horen ook wel eens van klanten terug dat we duidelijk lol in ons werk hebben, maar het wel altijd op tijd af is en het resultaat goed is. En dat klopt; als je plezier hebt in je werk, komt dat het resultaat ten goede. Lekker gaan met die banaan."

Geen dag is hetzelfde

"Ik doe alleen schilderwerk, maar geen dag is hetzelfde. Je komt op allerlei locaties, bijvoorbeeld op de uitkijktoren op de Soesterberg. Maar weet je, eigenlijk gaat het om het werk zelf dat leuk is. En is er dan een probleem, zoals dat wij laatst met een stroomstoring zaten op locatie, dan vind je er altijd samen, of door even naar de zaak te bellen, een oplossing voor."

Tijd voor de kinderen

"Dankzij de vierdaagse werkweek, heb ik meer tijd met mijn kinderen. Op vrijdag breng ik ze naar school en haal ik ze op, haal ik loempiaatjes. In het weekend ga ik ook nog wel eens naar Feyenoord. Voor dat soort dingen heb ik nu meer tijd."

"Bij Van den Berg Schilders kan er een hoop, alles in overleg."

Bekijk direct onze vacatures

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar