Over ons

Van den Berg Schilders is een familiebedrijf met een geschiedenis die al meer dan 100 jaar teruggaat. Waar wij toentertijd ambachtelijk schilderwerk leverden, zijn wij nu doorgegroeid tot een modern schildersbedrijf en realiseren we de complete afwerking van woningen en vastgoed. Naast schilderwerk verzorgen wij onder meer beglazing, (klein)timmerwerk en stucwerk. Ook adviseren wij over hoe u uw vastgoed duurzamer kunt (laten) maken en natuurlijk realiseren wij dit voor u. Wij restaureren, beschermen en verfraaien zakelijke en particuliere woningen en vastgoed.

Al uw onderhoud bij één partij

Bij Van den Berg Schilders kunt u terecht voor het complete plaatje. Wij bieden u naast schilderwerk vele andere diensten, zoals het leveren en aanbrengen van wandbekleding, glasweefsel, spuitwerk, maar ook vloeren en interieuradvies. Dat gaat via onze betrouwbare vaste partners. Dankzij ons uitgebreide, vaste team aan gespecialiseerde mensen en onze betrouwbare partners, kunt u alles bij 1 partij onderbrengen. Dat werkt wel zo makkelijk.

Geen verrassingen, alleen een verrassend resultaat

Wat bij ons belangrijk is, is dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij vertellen u altijd wat wij gaan doen en geven eerlijk advies. Bovendien zijn onze mensen altijd uitstekend op de hoogte van uw situatie en wensen, wanneer zij bij u aan de slag gaan. 

Duurzaam resultaat

Bij alles wat wij doen, gaan wij voor een duurzaam resultaat. Het is de investering meer dan waard om nu voor goed materiaal en een goede afwerking te gaan, zodat het werk lang intact blijft. En met tijdig het juiste onderhoud is uw woning of bedrijfspand helemaal toekomstbestendig, zodat het jarenlang beschermd en mooi blijft.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit

Bij Van den Berg Schilders staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuiteit. Wij bieden het complete plaatje als het gaat om woning- of vastgoedonderhoud. En ook energiebesparende maatregelen kunnen wij verzorgen. Dit alles doen wij voor onder meer de zorgbranche, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en vele andere Business-to-Business klanten en natuurlijk ook voor de particulier. Elke klant is even waardevol!

Vrijblijvend een afspraak maken

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar