Duurzaam

Van den Berg Schilders is thuis in duurzamer wonen en werken! Wij adviseren u over hoe u uw woning of vastgoed duurzamer kunt maken en brengen dit in de praktijk. Dat is gunstig voor een beter milieu en natuurlijk is het ook voor u voordeliger.

Bent u klaar voor de toekomst?

Wij kijken graag met u mee naar de duurzaamheid van uw woning of vastgoed. Is het goed in vorm en is het toekomstbestendig? Is uw energieverbruik op orde, of zijn hier nog verbeteringen in mogelijk? Samen met onze partners beheersen wij alle nodige disciplines om de duurzaamheid van uw woning of vastgoed te inventariseren en te verbeteren!

Duurzame relatie

In ons werk staat duurzaamheid altijd hoog in het vaandel. Bij dat wat we opleveren, maar ook bij de relatie met de klant. Mede dankzij onze vaste, betrouwbare partners kunnen wij het complete onderhoud van uw woning of vastgoed verzorgen. Want ook voor bijvoorbeeld (klein)timmer- en stucwerk of zelfs tuinonderhoud kunt u bij ons terecht.

Geen verrassingen

Wanneer u met Van den Berg Schilders werkt, zult u merken dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij vertellen u van tevoren namelijk altijd precies wat wij gaan doen. Wij zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen. Dat geldt bij het toekomstbestendig maken van uw woning of vastgoed, maar ook bij schilderwerk, beglazing en al onze services

Onze werkzaamheden in beeld

Wij zoeken onderhoudsschilders op alle niveaus 

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar