Schilderwerk

Goed schilderwerk herkent u meteen; het oogt fraai en strak en het beschermt bovendien tegen rot en roest. Toch vergt elk schilderwerk ook onderhoud. Er is een wezenlijk verschil in de kwaliteit schilderwerk en onderhoud. Van den Berg Schilders levert alleen de beste kwaliteit schilder- en onderhoudswerk, met een efficiënte werkwijze. 

Efficiënte werkwijze

Schilderen, dat kunnen er meer. Maar de beleving is bij Van den Berg Schilders wel degelijk anders als u het onze klanten vraagt. Het resultaat is natuurlijk waar het om draait, maar efficiëntie is des te belangrijker. De mensen van Van den Berg Schilders werken snel en leveren toch de kwaliteit die u van ons mag verwachten (en misschien nog wel meer).

Goed uit de verf

Bij Van den Berg Schilders zit u goed als het gaat om kwaliteit, beleving en duurzaamheid. Wij bezuinigen niet op de kwaliteit verf; verf moet goed zijn. Goede verf en goed materiaal maken dat er minder snel scheuren of open verbindingen ontstaan in en aan uw pand. Het voorkomt dat verfwerk snel bladdert en beschermt tegen hout- en betonrot en roest. Op die manier doet u lang met het fraaie schilderwerk dat Van den Berg u levert.

Ongestoord doorgaan

Naast dat we kwalitatief hoogstaand werk leveren, zorgen wij er altijd voor dat u zoveel mogelijk ongestoord uw eigen ding kunt blijven doen. Terwijl wij uw pand op kwalitatieve, duurzame wijze verfraaien en beschermen. Van den Berg Schilders neemt u graag het werk uit handen, vanaf de eerste offerte tot en met het laatste onderhoud.

Onze werkzaamheden in beeld

Vrijblijvend een afspraak maken

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar