Services

Wanneer u een servicebus van Van den Berg Schilders bij een pand ziet staan, kunt u ervan uit gaan dat de eigenaar van het pand heeft gekozen voor een betrouwbare partij met korte lijntjes! En ook dat hij inziet hoe belangrijk het is om woningen en vastgoed tijdig te voorzien van het nodige onderhoud. Wat uw woning of vastgoed ook nodig heeft, Van den Berg Schilders kan het op kwalitatieve wijze voor u leveren.

Waarde behouden

Tijdig het juiste onderhoud aan woningen en vastgoed is essentieel om de waarde van het pand te behouden. Van den Berg Schilders biedt alle nodige services om uw woning of vastgoed er spic en span bij  te laten staan. Van het gootreiniging en schoorsteenvegen tot timmerwerk en tuinonderhoud. Service staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Waar wij ruim 100 jaar geleden begonnen met het leveren van ambachtelijk schilderwerk, zijn wij nu doorgegroeid tot totaalleverancier van het onderhoud aan woningen en vastgoed.

Aanbod op maat

Doordat wij werken met vaste, betrouwbare partners, bieden wij precies dat wat u nodig heeft. Of het nu gaat om tuinonderhoud, timmer- en stucwerk, wandbekleding of bijvoorbeeld interieuradvies… Van den Berg Schilders levert het complete plaatje. En dat gewoon met 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Dat werkt wel zo prettig!

Vrijblijvend een afspraak maken

Henk

Projecten

Dorien

Office

Liesbeth

Financieel

Gerrit-Jan

Eigenaar