Teamleider Danny

Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk. Hoe ervaren ze Van den Berg Schilders als werkgever en wat brengt de vierdaagse werkweek hen? Teamleider Danny heeft al heel wat jaren ervaring en vertelt je hoe het eraan toe gaat bij ons.

Zelf schilderen

Danny is al een ruime 20 jaar werkzaam bij Van den Berg Schilders. Naast schilder is hij teamleider. Hij leidt een team van zes schilders. "Ik zet mensen op de juiste plek en zorg dat er tempo en continuiteit in de werkzaamheden blijft. De leukste dagen zijn die waarop ik ook veel uren toe kom aan zelf meeschilderen. Die zijn er gelukkig veel. We werken dan ook het liefst met schilders die zelf initiatief kunnen nemen en weten wat ze moeten doen."

Topregeling 

"Omdat ik bijna 60 ben, zou ik volgend jaar in een speciale regeling vallen, waarbij ik minder kan gaan werken. Dankzij de vierdaagse werkweek kan dat nu al. Top! En ja, je maakt langere dagen, de vier dagen die je werkt. Maar die extra dag weekend is het voor mij echt waard."

Er zijn gelukkig veel dagen waarop ik ook lekker mee kan schilderen.

Meer tijd voor het gezin

"In het weekend help ik mijn vrouw bij haar eigen partycentrum. Het voorbereiden van feesten, hapjes klaarmaken, samen met haar en onze dochter. Dat vind ik echt leuk om  te doen en daar heb ik nu meer tijd voor."

Bekijk direct onze vacatures

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar