Woonhuis in een nieuw, fris jasje

Recent zijn wij naar Nunspeet gereden om daar een woonhuis te moderniseren. Het huis was toe aan vernieuwing van het buitenschilderwerk. Wij hebben dit compleet verzorgd, zodat het pand weer een hele tijd mee kan.

Nieuwe kleur

De familie die woonachtig is in het huis is al jarenlang een relatie van ons. Voor hen onderhouden wij namelijk meerdere panden. Ook dit pand was toe aan het nodige onderhoud en hebben wij voorzien van nieuw buitenschilderwerk, maar ook meteen van een nieuwe kleur. Het buitenschilderwerk omvat in dit geval het lijstwerk, de luiken en betonlateien. Ook de kozijnen, ramen en deuren zijn meegenomen.

Voorbereiding en afwerking

Voor een feilloos resultaat en om het schilderwerk zo lang mogelijk te laten meegaan, is een goede voorbereiding én afwerking onmisbaar. Daarom hebben wij voor het schilderen het geheel geschuurd en gegrond. Het schilderwerk is grondig gereinigd en waar dat nodig was, is dit helemaal hersteld. Vervolgens is het complete schilderwerk afgelakt in de gewenste nieuwe kleuren.

Dit pand kan er door het nieuwe buitenschilderwerk, de reiniging én met een fris nieuw jasje de komende tijd weer tegenaan!

Ons project in beeld

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar