Diversiteit, sfeer en ertoe doen. Dat is voor Dorien belangrijk

“Het reilen en zeilen op kantoor”, zo beschrijft kantoormedewerkster Dorien haar werk in het kort. Dorien is 5 jaar geleden bij Van den Berg Schilders begonnen nadat zij via via in contact is gekomen met het bedrijf. “Een bekende van Gerrit-Jan (directeur van Van den Berg Schilders) liet altijd zijn hond uit vlak bij mijn huis en zo raakte in met hem aan de praat. Ik was op dat moment op zoek naar een baan en hij wist nog wel iemand.” Wat doet Dorien precies en hoe ervaart zij Van den Berg Schilders?

Van financieel naar operationeel

Onder het ‘reilen en zeilen op kantoor’ viel voor Dorien tot voor kort vooral het financiële deel. Maar sinds Liesbeth de financiën bij ons oppakt, is hier voor Dorien verandering in gekomen. “Mijn werk bestaat nu vooral uit werkvoorbereiding, het operationele. Dat wilde ik ook graag. Denk aan het op tijd bestellen van de nodige verf en het zorgen voor hoogwerkers en stijgers op de locaties.”

Inspiratie

Dorien ziet haar werk als afwisselend, maar ook als een bron van inspiratie. “Het leuke aan mijn baan is dat ik er veel inspiratie opdoe. Inspiratie voor mijn eigen huis. Ik zie natuurlijk veel soorten schilderwerk, behang en zo. Ik krijg dankzij mijn werk ook de laatste trends mee, zoals kleuren van kozijnen of woninginrichting. Die informatie neem ik zeker mee naar huis.”

Diversiteit en sfeer

Het belangrijkste in haar werk vindt Dorien de diversiteit aan werkzaamheden. “Het werk is afwisselend en dat vind ik belangrijk om mijn werkplezier te behouden. Ik vind vooral ook ad hoc werk leuk, iets moeten regelen en dat het ook echt snel lukt.” Naast de diversiteit aan werkzaamheden hecht Dorien veel waarde aan een goede werksfeer. En die is er ook zeker. “De sfeer is goed en de samenwerking onderling verloopt goed. Je krijgt hier ook echt het gevoel dat je ertoe doet. Het is belangrijk dat iedereen dat heeft.”

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar