Veel taken hebben, dat geeft juist veel vrijheid!

Onze allround medewerker Danny werkt al 23 jaar voor Van den Berg. Zijn interesse voor het vakgebied heeft hij niet van een vreemde. Zijn vader had namelijk altijd een schildersbedrijf in Wezep.

“Allround houdt in dat ik eigenlijk alles doe wat Van den Berg Schilders aanbiedt. Schilderen, behangen en meer. Ik leid ook projecten, waarbij ik drie à vier man aanstuur om het project in goede banen te leiden.”

Vrijheid

“Ik heb veel taken, maar dat geeft ook juist veel vrijheid. Die vrijheid vind ik prettig aan het werk. Bij Van den Berg is bovendien het onderlinge contact heel goed. Het contact binnen het project, maar ook daarbuiten. Zo komt projectmedewerker Henk soms langs op een klus en dan spreken we zaken op een prettige manier door en is het ook gezellig. Dat is belangrijk.”

Schilderwerk op de legerbasis

In 23 jaar heeft Danny al veel klussen gehad. Maar er zijn er een paar die altijd bijblijven. Dat is bijvoorbeeld een klus van zo’n zes jaar geleden op de legerplaats in Oldebroek. “Dat was een hele gave locatie waar we een uitdagende, maar mooie klus hebben gehad. Het was heel secuur werk, maar het liep als een tierelier. Een team dat goed op elkaar ingespeeld was, waarmee ik echt heel lekker heb gewerkt.”

Chinees bouwwerk

“Ook in Nijmegen heb ik eens een heel uitdagende klus gehad die me altijd bijblijft. Het ging om het schilderen van een Chinees bouwwerk, waarbij je echt in alle kleine hoeken en gaten moest zien te komen. Omdat het bouwwerk zich op 40 meter hoogte bevond, kwam hier een hoogwerker aan te pas. Alleen was de ruimte erg klein dus was het lastig werken met de hoogwerker. Toch hebben we ook deze klus succesvol afgerond!”

Angela

Financieel medewerkster

Henk

Projecten

Dorien

Office

Gerrit-Jan

Eigenaar